Kako od radnog mjesta napraviti zdravu okolinu

Podesivi stolovi „Ology“ izrađeni su u skladu s fiziologijom i biologijom radnika te su dio radne okoline u kojoj vlada svijest o zdravlju.

BRIGA O DOBROBITI NA RADNOM MJESTU

Na svakom radnom mjestu krajnji je cilj zdravlje i dobrobit radnika. Radna okolina u kojoj vlada svijest o zdravlju štiti najznačajnija ulaganja tvrtke i osigurava najveću moguću produktivnost, učinkovitost i inovativnost.

Podesivi stolovi „Ology“ izrađeni su u skladu s fiziologijom i biologijom radnika te su dio radne okoline u kojoj vlada svijest o zdravlju.

Poboljšanje fiziologije rada

Kada koristite „Ology“ podesivi stol, vrlo je jednostavno promijeniti visinu i položaj tijela. Njegove praktične, intuitivne kontrole podižu svijest o zdravlju kod svakog korisnika.

Ergonomija prilagođena individualnim potrebama

„Ology“ stol je dostupan s integriranom multifunkcionalnom pregradom, koja se može koristiti za prostornu podjelu, dodatnu rasvjetu i kao mjesto za odložiti radnu opremu. Također, pregrada se može prilagoditi specifičnim potrebama i radnim uvjetima svakog korisnika.

Još jedna dostupna mogućnost je i meki rub, koji značajno pomaže smanjiti nezdravi pritisak na podlaktice te osjećaj napetosti u ramenima i vratu.

Biologija za dobrobit radnog mjesta

Radna površina svakog stola prekrivena je mikrobima, a 80% infekcija može se prenijeti upravo dodirom. „Ology“ stol dostupan je s vlastitom Bactiblock® prirodnom i visoko učinkovitom protumikrobnom zaštitom, uklopljenom u komponente stola.

Ova izdržljiva i dugotrajna zaštita za najčešće dirana područja na radnoj površini podržava dobrobit svakog korisnika „Ology“ stola.

Za bolji dan u uredu: https://www.delightoffice.hr/p/uredski-namjestaj/uredski-stolovi/ology-4/

Izvor:https://www.steelcase.com/content/uploads/sites/10/2018/09/16-E0000044_Ology_Brochure_EMEA_EN.pdf

Autor: Steelcase.com

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter