Employ-Loop---Kiwi,-Jet--Employ-Lines---Meadow-1000x667px

Interface, globalni proizvođač tepih ploča lanisrao je dvije nove linije proizvoda: Employ Loop i Employ Lines koje rade u tandemu, nudeći beskrajne mogućnosti i fleksibilnost za uredske prostore po konkurentnim cijenama.

Employ kolekcija se sastoji od dva usklađena dizajna i široke palete neutralnih i jarkih boja, ostvarujući veliku vrijednost za uloženi novac, kao i brojne kreativne mogućnosti dizajnerskih opcija, koje se uklapaju u svaki prostor.

Employ-Loop---Fountain-1000x667pxDa bi razvili ovu novu kolekciju, dizajneri iz Interface-a su izdvojili i analizirali trendove unutrašnjeg dizajna od danas do 2018. godine, koji uljučuju varijacije boja, prijelaza, organskih i grafičkih linija.

Dostupne u dvadesetčetiri i osam boja, Loop i Lines linije su lake za miješanje i uklapanje, kako bi se napravila efikasna i estetski zadovoljavajuća podna rješenja. Kolekcija je također dostupna i za brzu isporuku (do 200m2), čineći je idealnom za korištenje u projektima sa kratkim rokovima. Obje linije proizvoda su napravljenje od 47% recikliranih materijala, uz stopostotno učešće obnovljivih izvora energije, samim tim ovo su najodrživije tepih ploče ponuđene na tržištu po ovim cijenama.

Mendi Liming, Direktor Dizajna i Razvoja za Interface EMEA, objašnjava: “Znamo da su naši izvođači često u potrazi za širokom paletom svestranih, fleksibilnih rješenja i varijanti boja po povoljnim cijenama. Employ Loop i Employ Lines linije su pouzdane za oba ova zahtjeva. Varijacije boja i kombinacije uzoraka, omogućavaju da uredski objekti ostanu unikatni i estetski ugodni, dok su troškovi ugradnje svedeni na minimum.”

Employ-Loop---Tropical--Employ-Lines---Caribbean-option-B-1000x667px

'Employ-Lines---Formation-667x1000pxEmploy Loop ima ravnu površinu i nudi sjajnu estetiku od zida do zida, s mješavinom neutralnih sivih i smeđih nijansi i jarkih boja.

Drugi od dva dizajna u kolekciji, Employ Lines, ima snažan linearan uzorak, pogodan za velike i prostrane objekte. To znači da ovaj prizvod pruža idealan prijelaz između jarkih i zagasitih u neutralne boje.

Employ kolekcija se može nabaviti u kvadratima dimenzija 50x50cm.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter