Lagunitas je prostorno definirajuća kolekcija sofa i stolova koja kreira dodatne zone rada bilo gdje.

Osnovno pitanje kada je riječ o smještanju mobilnih zaposlenika je, “Kako postići ono što bismo mogli nazvati visoko-kvalitetnim, cjelovitim “touch-down” iskustvom? Kako kreirati taj “wow” efekt, koji će potaknuti ljude na misao “Ovo je definitivno mjesto na koje se želim vratiti”?

D1954

 

Coalesse je uzeo u obzir mnoge važne čimbenike. Oni uključuju stvaranje dinamičnih, složivih prostora, samomontažne opcije i mogućnosti koje pružaju raznovrsnost radnog iskustva poput otvorenih i društvenih prostora za ekstroverte i kolaborativni rad, ili pak zatvorene i privatne prostore za introverte i privatni rad. Zapravo, zbog intenziteta digitalnog rada i potrebe za većom osobnom interakcijom te učinkovitijom virtualnom interakcijom između radnih timova, organizacije stvaraju posebnu “atmosferu” i potiču na objedinjavanje različitih kultura što rezultira izvrsnim radnim iskustvima. Primjerice, za obavljanje zadataka koji zahtijevaju privatnost može se koristiti manja prostorija ili udobna natkrivena lounge sofa. Za kolaborativni rad, mogla bi se iskoristiti konfiguracija jastučastih stolaca i niskih stolova s lako dostupnom strujom.

Ove godine, Coalesse je predstavio novu liniju proizvoda – Laguintas – koja utjelovljuje visoku kvalitetu i cjelovitost radnog iskustva. Složive serije proizvoda dizajnera Toana Nguyena, mogu se prilagoditi različitim vrstama rada, primjerice, za kolaborativni, neformalni ili privatni način rada. Lagunitas promovira ono “treće mjesto” u uredu u stilu “coffee” kioska ili kafeterije s ugrađenom strujom.