Stigla je nova, proširena Wolfgang kolekcija namještaja. Wolfgang Metal, Wolfgang Lounge stolica s povišenim naslonom i tabureom, Wolfgang stol i Wolfgang barska stolica

Wolfgang Metal

Kada je Luca Nichetto otvorio svoj studio u Stockholmu 2011. godine, Wolfgang kolekcija označila je prvo poglavlje u povijesti tog studija. Šest godina nakon pojave te početne ponude, Nichetto je odlučio okrenuti novi list. U novoj verziji Wolfgang stolice, stari drveni okvir zamijenjen je novim, tankim metalnim okvirom. Zadržan je dizajn originalnog modela, ali je stolica sada znatno lakša te ju je zbog toga lako smjestiti i premještati po potrebi. Rezultat je fleksibilna stolica koja je pogodna za različita okruženja.

Wolfgang Lounge stolica s povišenim naslonom i tabureom

Dizajn ove stolice, s povišenim naslonom i tabureom, zadržava jasne skandinavske linije i elegantno zaobljeno sjedalo originalne Wolfgang fotelje, ali još ima i povišen naslon. Efekt je trenutan: izduženi oblik stolice znatno utječe na izgled svakog interijera.

Wolfgang stol

Novi Wolfgang stol odmaknuo se od originalnog modela – inspiriran jasnoćom, jednostavnošću i elegancijom klasičnog skandinavskog obrađivanja drveta, ovaj stol ima izrezbareni drveni okvir karakterističan za Wolfgang kolekciju. Ovaj se model proizvodi u regularnoj visini i u visini barskog stola. Zakrivljeni vrh stola je usklađen sa zaobljenim sjedalom Wolfgang stolice i ovaj stol savršeno upotpunjuje kolekciju.

Wolfgang barska stolica

Ova barska stolica je doslovno i figurativno proširenje originalne Wolfgang stolice. Karakteristično zaobljeno sjedalo i naslon za leđa su podignuti na elegantnim drvenim nogama. Wolfgang barska stolica idealno paše pod visoki stol bilo doma, u uredu ili u kafiću.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter