Fleksibilnost i funkcionalnost u prostoru

Suvremene građevine se danas ne mogu zamisliti bez rješenja sa fleksibilnim pregradama. Brzina i lakoća ugradnje i mogućnost rasklapanja pregrada su od velike važnosti za maksimalno iskorištavanje dostupnog uredskog prostora.
Iznimno je važno da sustav bude fleksibilan i funkcionalan, omogućavajući prilagođavanje pregradnih stijena tako da odgovaraju svim tipovima zgrada.
Staklene stijene

Dnevno svjetlo ima važnu ulogu u stvaranju dobrog ambijenta, radnog ili rekreativnog prostora. Trendovi u osmišljavanju interijera su se dramatično razvili u posljednjih nekoliko godina napuštajući male, slabo osvjetljene urede u korist velikih, otvorenih prostora, uz optimalno korištenje prirodnog svjetla, pritom povećavajući udobnost i zadovoljstvo poslom te ujedno olakšavajući komunikaciju.
Staklene stijene formiraju prostran i atraktivan ambijent u velikim ili malim uredima, jednako u novo-koncipiranim kao i u već postojećim prostorima.

Staklene stijene

Suvremene staklene stijene su fleksibilne, u mogućnosti da zadovolje individualne zahtjeve glede visine i širine prostora, estetike, stupnja privatnosti, itd.
Danas klijenti zahtijevaju veću zvučnu izolaciju i ekskluzivan dizajn sa zastakljenim elementima u punoj visini. Rješenje tog zahtjeva je pregradna stijena s visokim stupnjem zvučne izolacije te dodatno i pregrade sa protupožarnom klasifikacijom, dvostruke staklene pregrade, unaprijed montirani dvostruki stakleni paneli kao i staklene pregrade u aluminijskom profilu.

Pokretne pregrade

Kreirajte prostor prema vašim potrebama
Veličina i izgled sklopivih pregradnih stijena mogu se dizajnirati u skladu s potrebama klijenata kako bi se osiguralo njihovo harmonično uklapanje s ostalim završnim obradama interijera.
Sustav pokretnih pregrada je idealan za podjelu velikih površina na manje jedinice. Raznolikost elemenata dopušta veliki broj mogućnosti slaganja kako u prostor već ograđen panelima tako i u odvojene prostorije. Pokretne pregrade mogu biti s raznim završnim obradama u skladu s posebnim zahtjevima klijenata što omogućava da imaju isti izgled kao i susjedne površine.

Pokretne pregrade

Staklene sklopive pregradne stijene se mogu ugraditi bilo s punim pregradnim zidovima ili kao dopuna staklenim pregradnim stijenama koji ujednačavaju cijelu dekoraciju interijera korištenjem samo jednostrukih zastakljenih pregradnih stijena.
Kompanija DEKO ltd osnovana je 1970 i danas je europski lider u proizvodnji demontažnih pregrada. DEKO svojim elegentnim skandinavskim dizajnom ima rješenja koja odgovaraju svim tipovima zgrada. U Danskoj, DEKO je jedan od najvećih proizvođača specijaliziran za komercijalne, industrijske, državne i javne sektore.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter