Praktična rješenja za vrata s ugrađenim „ravnim“ dizajnom 

Dizajn DEKO PD Portal vrata uključuje odvojive gornje i bočne ploče koje omogućuju diskretno instaliranje električnih instalacija poput sustava za upravljanja rasvjetom, klima uređaja, zaključavanja i rezerviranja. S dokazanim smanjenjem zvuka do Rw 38 dB i svojim glavnim praktičnim karakteristikama, portal vrata čine očito rješenje za pametne sobe.

DEKO PD Portal vrata praktično su rješenje vrata s ugrađenim dizajnom u ravni. Standardno je svaki vidljivi dio krila i okvira vrata presvučen istim materijalom. Gornja i bočna ploča postavljeni su u ravnini s vratima na bočnoj strani hodnika, stvarajući lijepu ravnu površinu bez vidljivih okvira i vijaka. To daje elegantan dojam čistih ravnih linija.

 

Fleksibilno i prilagodljivo

Portal vrata su vrlo prilagodljiva i mogu biti prilagođena svim DEKO-ovim FG zastakljenim pregradama ili biti ugrađena u zidove poput opeke, betona i suhozida. Svi elementi portala su međusobno zamjenjivi. Portal vrata dostupna su kao masivna ili staklena vrata s okvirom i dolaze u dimenzijama standardnih modula i debljina vrata. Bočne ploče dostupne su za jednu ili obje strane vrata.

Krilo i okvir vrata su prilagodljivi i mogu se isporučiti s mnogim vrstama furnira od drveta ili obojati u boju po vašem izboru. Ako su vam potrebna izuzetno visoka vrata, vrata su također dostupna s gornjom pločom u istoj završnoj obradi. Ovo popularno rješenje ne samo da povećava visinu vrata, već im daje još više karaktera.

 

Tražite li rješenje 3-u-1 vrata za vaš sljedeći građevinski projekt?

Zahtjevi za funkcionalnošću, dizajnom i zvukom ne bi trebali bespotrebno kompromitirati jedni druge. S DEKO PD Portal vratima imate cjelovito rješenje vrata koje vam daje mogućnost diskretne integracije električnih instalacija. Savršeno je rješenje ako s pametnim sobama želite olakšati svakodnevni život.

 

Ako želite DEKO PD Portal vrata za vaš projekt zgrade ili dodatne informacije o proizvodu, pošaljite email našim stručnjacima na office.croatia@delightoffice.com ili nas nazovite na +385 1 4623063.

Izvor: Deko.com

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter