Spoj novog skandinavskog dizajna i vodećeg svjetskog proizvođača uredskog namještaja: to je polazna točka novog partnerstva kompanija Steelcase i Bolia.

Ekskluzivna kolekcija danske kompanije Bolia za Steelcase sastoji se od pomno odabranih komada namještaja i dodataka koji su savršeni za stvaranje luksuznih i nadahnjujućih ureda. U današnje vrijeme ljudi očekuju različite stvari kad su u pitanju njihovi uredi. Žele okruženja u kojima se osjećaju dobro, a da su istovremeno opremljena u skladu s novim načinima rada. Žele podsjetnike na dom, a da ipak imaju privatnost te odgovarajuću ergonomiju i tehnologije potrebne za obavljanje posla na najbolji mogući način. Prostori koji spajaju dizajn i materijalnost, bez ugrožavanja performansa radnika mogu potaknuti nove načine razmišljanja i pozitivno utjecati na kreativnost.

Bolia nudi vrhunske, vješto izrađene komade namještaja čije kreativno savršenstvo čini poslovne prostore sofisticiranijima i ljepšima. Ova nova suradnja koristi arhitektima, dizajnerima i klijentima, jer im omogućava pristup širokom spektru dizajnerskih izbora podržanih pouzdanom komercijalnom distribucijom. Bolia koristi svoju nordijsku baštinu kako bi stvorila okruženja koja odišu toplinom te odvažnim i luksuznim materijalima.