Dizajn Bivi radne postaje slijedi modularni koncept. Ova elegantna radna postaja, dostupna u ponudi Delighta, može se individualno prilagoditi potrebama korisnika ili cijele organizacije. Ergonomski stol omogućuje korisnicima da lako izmjenjuju sjedeći i stajaći položaj, te potiče korisnike na kretanje na radnom mjestu.

Pregrade za zaštitu privatnosti predstavljaju vizualne granice za fokusirani rad, dok razne opcije boja i materijala tvrtkama omogućuju da odaberu upečatljive nijanse ili da neprimjetno integriraju ovu radnu postaju u postojeće radno okruženje.

Značajke ove postaje su također inovativne te uključuju integrirani kauč, lukove koji podržavaju zaštitni krov, mjesto za ostaviti bicikl ili skejtbord te skladište za pohranu osobnih stvari.

Godine iskustva i intenzivna istraživanja otvorili su put razvoju kolekcije Bivi. Dizajneri su inspirirani da stvore fleksibilan proizvod koji se lagano podešava te potiče kretanje i dobrobit zaposlenika nudeći im mogućnost izbora i kontrolu nad time gdje i kako rade.

Tragovima startup kulture

Prije nego što su razvili kolekciju Bivi, stručnjaci iz kompanija Steelcase i Turnstone posjetili su neke od najcjenjenijih malih poduzeća kako bi vidjeli što ih čini uspješnima i kako održavaju svoj standard. Delight pronalazi nekoliko razloga zašto je upravo Bivi pravi odabir: zaposlenicima je dozvoljeno da budu onakvi kakvi uistinu jesu i da budu strastveni, a njihov osjećaj za zajednicu omogućio im je da se osjećaju dijelom nečeg većeg.

Pravi kameleon među stolovima iz kolekcije Bivi prilagođava se svojoj okolini i promiče takvu kulturu u svakom uredu.

Izvor: https://www.steelcase.com/eu-en/press-releases/bringing-startup-culture-office-steelcase-presents-bivi/

Autor: Steelcase.com

 

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter