Trošimo dosta  vremena i energije čineći naše domove savršenima. Izbor uzoraka boja, kupovina namještaja, stavljanje slika. Ima smisla – provodimo većinu našeg vremena kod kuće. Zar ne?

Mnogi od nas možda provedu isto toliko, ako ne i više vremena u uredu. Pa čak iako to nije istina, ponekad se osjećamo kao da jest. Logično je da nam sretnije radno okruženje može pomoći da radimo bolje. Ako su naši stolovi naš dnevni “dom”, zašto ih ne bismo unaprijedili za udobnost i produktivnost? Evo nekoliko neophodnih stvari koje mogu pomoći zaposlenicima da dobro iskoriste većinu svog poslovnog prostora.

25

Uredski stol
Sjedenje je odavno  nazvano “smrtonosna  aktivnost”, dok ga dr. James Levin naziva “sjedeća bolest”. Smatramo da je dovoljan razlog taj što je mnogo ljudi prešlo sa klasičnih uredskih stolova na stolove za kojima se stoji, pa ih i mi preporučujemo.

Uredski stolac
Ako ikada većina zaposlenih prijeđe na stolove za kojima se stoji, većini će ipak i dalje trebati stolac za taj stol. Najbolji stolci su oni ergonomski, tako da preporučujemo Steelcase B Free Sit Stand.

Prenosivi punjač
Odlazite sa posla na kraju dana s mnogim idejama o kojima još uvijek razmišljate: gdje otići na večeru, u koje vrijeme imate sastanak, itd…, ali, gle, vašem telefonu se ispraznila baterija. Pobrinite se da se to ne dogodi tako što ćete kod sebe imati prenosivi punjač.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter