Razloga za obnovu podova u vašem uredu može biti mnogo. Možda su podovi prestari i treba ih zamijeniti, ili se ured redizajnira, a podovi se moraju prilagoditi revidiranim standardima brenda. Bez obzira na razlog, imajte na umu nekoliko važnih stvari dok istovremeno trebate optimizirati potrošnju budžeta.

Kao što je do sada vidljivo, COVID-19 promijenio je način dosadašnjeg rada u uredskom prostoru. Pandemija je prisilila na usvajanje novih načina rada i organizacije moraju ponovno osmisliti svoja radna mjesta koja su više usmjerena na dobrobit zaposlenika, kvalitetu zraka u zatvorenom i higijenu materijala koji se koriste u prostoru. Higijenski i čisti uredski prostor poboljšava fokus, produktivnost i osjećaj sigurnosti.

Kako je pod jedna od najvećih, najuočljivijih i najučestalije upotrebljavanih površina bilo kojeg prostora, s odabirom materijala za podnu oblogu morate biti oprezni i pažljivi.

Iznosimo nekoliko savjeta koji će vam pomoći donijeti bolju odluku prilikom obnove poda u vašem uredu.

Funkcionalnost i tehnički aspekti
Kada planirate obnoviti uredski pod; funkcionalnost, sigurnost, higijena i udobnost postaju najvažnije. Uzmite u obzir čitav svoj uredski prostor, uključujući kabine, predvorja i kutke za suradnju ili sobe za sastanke. Vaši zaposlenici trebaju se osjećati sigurno i ugodno raditi u tom okruženju.

Ovaj će vam članak pomoći da budete informirani pri kupnji tepih podova za sljedeći projekt.

Troškovi i rokovi
Kad započnete planirati obnovu svog ureda, morate stvoriti realan i strukturiran plan koji će biti prilagodljiv promjenama. Postupak obnove vašeg uredskog poda može zvučati kao težak posao, ali ne mora biti.

Iskusna tvrtka poput Interface-a može vam pomoći procijeniti vaš uredski prostor, diskutirati o vašim zahtjevima i napraviti procjenu na temelju vaših zahtjeva. Naš tim zajedno s Interface-ovim timom za konceptualni dizajn može vam pomoći u izradi podnih rasporeda i dizajna vašeg prostora prema vašim željama.

Održivost
Svi mi trebamo promišljeno donijeti odluku o prihvaćanju proizvoda koji se fokusiraju na zadovoljavanje sadašnjih potreba bez ugrožavanja dobrobiti naših ljudi i planeta.
Kad odaberete Interface podove, na putu ste prema održivijem prostoru. Odlučili ste smanjiti ugljični otisak svog prostora i pomoći poboljšati zdravlje planeta.

Odaberite Interface-ove ugljično neutralne proizvode kako biste pridonijeli preokretu globalnog zatopljenja i dobili Interface-ov certifikat Carbon Neutral Floors ™ za doprinos vaše organizacije.

Certifikat Carbon Neutral Floors ™

Inovirali smo načine rada s recikliranim sadržajem i materijalima na biobaziranim materijalima – što nas je dovelo do izrade tepih ploča koje pohranjuju ugljik, sprečavajući njegovo ispuštanje u atmosferu. Pogledajte naše ugljično negativne proizvode.

Obratite nam se za suradnju na vašim budućim projektima.

Izvor: Interface.com

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter