U današnje vrijeme, na radnom se mjestu sve više osjećamo kao kod kuće te se često nađemo u situaciji da čeznemo za stvarima na poslu koje bih voljeli ponijeti kući.

Ured je u prošlosti bio more jednoličnosti. No s vremenom nas je ured bolje upoznao. Naučio je što volimo i u kojim uvjetima se osjećamo dobro u svom kreativnom prostoru. U današnje vrijeme, na radnom se mjestu sve više osjećamo kao kod kuće. Nadalje, često šećemo uredom i čeznemo za stvarima koje bih voljeli ponijeti kući i pokazati obitelji. Evo 10 stvari kojima smo oduševljeni i zbog kojih ćete se na radnom mjestu osjećati kao kod kuće.

Uživajte u trenutku

Zbog privlačne siluete stolice SILQ, jednostavno želimo sjesti i uživati u trenutku. Zahvaljujući inovativnim materijalima ova je stolica istovremeno lagana i snažna, a većina mehanizama koje tipično vežemo uz moderne uredske stolice eliminirani su. Časopis Surface nazvao ju je stolicom „iz koje nikada nećete htjeti ustati“. Za potrebe ureda kod kuće, ne može bolje.

Sve o SILQ stolici budućnosti pročitajte na poveznici: https://www.delightoffice.hr/stolica-silq-kompanije-steelcase-je-uredska-stolica-buducnosti/

Sjednite

Bez obzira na to koliko puta želimo promijeniti raspored namještaja u dnevnom boravku, Umami sjedala, stolovi i ekrani nemogu nas razočarati. Umami nudi beskrajnu raznolikost konfiguracija. Također, njihov fleksibilan, moderan dizajn uredskih kaučeva čini prostore jedinstvenima za bilo kojeg korisnika.

Osvijetlite

Rasvjeta pridonosi dobrom raspoloženju u prostoriji. Inspiriran londonskim dalekovodima, čiji se kablovi isprepliću, Michael Anastassiades dizajnirao je liniju lampi String Lights za kompaniju Flos. Lampe su dostupne u stožastoj, kao i u okrugloj verziji.

Istupite

Podne obloge donose teksturu i toplinu u prostor. Misija kompanije Interface je jednostavna: oni izrađuju modularne podne obloge, ali omogućuju jedinstven dizajn. Podovi dizajnirani u neutralnim bojama, dodaju tračak luksuza i stila bilo kojoj prostoriji.

Kolekcije podnih obloga možete vidjeti na:

https://www.delightoffice.hr/podne-obloge-hr/

Opustite se

Ova elegantna Massaud konferencijska stolica kompanije Coalesse izgleda kao modernija verzija klasične konferencijske stolice iako je ona puno više od samo finog dizajna. Nudi sofisticiranu estetiku za dnevni boravak i konferencijsko sjedenje.

Više o Massaud konferensijskoj stolici:

https://www.delightoffice.hr/p/uredski-namjestaj/coalesse/masaud-lounge-collection-5/

Okupite se

Mix stolići kompanije Bolia omogućavaju izradu stolića prilagođenog svakom pojedincu. Možemo odabrati standardnu radnu površinu i uklopiti svoju osobnost pomoću odabira tradicionalnih ili organskih oblika drvenih površina, stvarajući time prirodan i lagan izgled u poslovnom prostoru.

Proizvod Mix možete pronaći na:

https://www.delightoffice.hr/p/lounge-home-namjestaj/mali-stolici/mix/

Družite se

Enea Café drvena stolica kompanije Coalesse je dio namještaja koji istovremeno ima stambene i društvene karakteristike. Njezin topao i moderan dizajn daje nam mjesto za opuštanje i punjenje baterija dok razgovaramo s prijateljima i kolegama.

Prilagodite si sjedalo

Sofa MN_K kompanije Steelcase donosi tračak komfora i stila u svaki prostor te nudi čvrsti naslon dok komunicirate s kolegama. Osim toga, kombinirajući svježu paletu boja i materijala, jedinstvene kombinacije stvaraju neformalan i jedinstven radni prostor.

Podignite noge

Fotelja Hosu kompanije Coalesse je udobna oaza usred svakog prostora. Ova jedinstvena podesiva fotelja pomaže kod opuštanja i poboljšava koncentraciju.

Hosu potražite na: https://www.delightoffice.hr/p/uredski-namjestaj/coalesse/hosu-5/

Odmor i punjenje baterija

Tko ne bi želio prostoriju za predah kod kuće? Ovo privatno, zaštićeno okruženje nudi nam mjesto za opuštanje gdje se moj mozak može odmoriti i napuniti baterije.

Izvor: https://www.steelcase.com/research/articles/topics/workplace/10-things-love-work-want-home/

Autor: Rebecca Charbauski