Opis proizvoda

RoomWizard je web sustav za rezerviranje poslovnih prostora koji će riješiti probleme povezivanja radnika i pronalaženja prostora za sastanke.

RoomWizard funkcionira u kombinaciji s različitim kalendarskim sustavima uključujući Microsoft® Outlook® i Lotus Notes®. Sastanci se mogu rezervirati jednostavno putem weba, laptopa ili pametnog telefona. Nakon što nađete slobodan prostor za sastanke, možete ga odmah rezervirati i baciti se na posao.

RoomWizard vodi i evidenciju o korištenju prostora putem analitičke konzole koja bilježi podatke i izrađuje izvješća o postupcima rezerviranja. A za jednostavno upravljanje sustavom, administrativna konzola omogućava menadžerima sustava da konfiguriraju, ažuriraju i prate sve svoje RoomWizard aplikacije s jednog sučelja.

Aplikacija SnapWizard tvrtke Steelcase snima tekst napisan na bijelim pločama, spaja se s RoomWizard aplikacijom i šalje sadržaj izravno sudionicima sastanka. Za sada samo za iPhone.

Karakteristike i pogodnosti

• Dodirni zaslon (touch screen) od 7″ – za promjenu rezervacije sobe ili kako biste uspjeli „uloviti“ prostor za iznenadni sastanak.
• Ugrađeni web poslužitelj omogućuje korisnicima da pronađu i rezerviraju sobu ili prostor s bilo kojeg osobnog računala u mreži.
• Svjetla koja pokazuju stanje – crvena ili zelena svjetla pokazuju dostupnost.
• Tipka za start – automatski oslobađa prostor ako se osobe koje su ga rezervirale ne pojave u određeno vrijeme.
• Analitička konzola – evidentira korištenje soba i postupke rezervacije, zatim izrađuje izvješća kao uvid u iskorištenost prostora.
• Administracijska konzola– upravlja, konfigurira i prati sve aplikacije RoomWizard s jednog sučelja.
• Korištenje aplikacije RoomWizard kao samostalnog sustava ili za jednostavno rezerviranje prostora pomoću postojećeg rezervacijskog sustava kao što su Microsoft® Outlook®, Lotus Notes® ili drugi softverski sustavi.
• Jamstvo – 3 godine (uključujući dodirni zaslon) s opcijom za 5 godina.

Kategorija: Smart Solutions