Postoje mjesta na kojima se želimo u potpunosti zaštititi od pogleda, a da istovremeno osiguramo privatnost, kao primjerice sastanci u uredskim prostorijama zagrađenim staklenim stijenama. Upotreba rješenja pomoću smart folija na staklima mogu vam osigurati privatnost bez dodatnog zatamnjivanja prostorije roletama ili tamnim zavjesama.

Predstavljamo vam novo partnerstvo s austrijskom kompanijom MM solution specijaliziranom za elektronsku kontrolu prozirnosti stakala. Ova smart rješenja mogu se upotrijebiti za pregradne stijene, prozore, vrata…itd.


Predstavljamo vam rješenja :

  1. SMART PRIVACY GLASS – prefabricirano staklo s primjenjenim rješenjem smart folije unutar samog stakla. Primjenjivo je za uredske prostorije, također, zbog otpornosti na vlagu i vodu, zahvalno je rješenje za wellness prostorije.

  2. SMART FILM – primjena tehnologije putem folije na postojećim staklima. Lijepi se na staklo i iz transparentnog se pretvara u netransparentno (mat bijelo) pomoću daljinskog upravljača i SmartBox transformatora.

    • Sa Smart privacy glass i smart film u tren možete učiniti podlogu za dijaprojekciju i prezentaciju vašeg poslovanja.


  3. ELECTROCHROMIC GLASS – rješenje za zaštitu od sunca unutar same konstrukcije stakla, sa pritiskom na gumb stakala bez dodatnih konstrukcija poput ”brisse soleil”, što omogućava estetski atraktivniji izgled, veću fleksibilnost i funkcionalnost.